Алютех

«Алютех» (AluTech) – це група компаній, яка є одним з лідируючих європейських постачальників ролетних систем та воріт. Компанія «Алютех» представляє собою 5 виробничих підприємств, а також 24 фірми, які відповідають за реалізацію продукції.
Завдяки тому, що об’єднання «Алютех» настільки масштабно, це дозволяє компанії виробляти і реалізувати широкий спектр гаражних та промислових секційних воріт, ролетних систем і алюмінієвих профілів. В першу чергу «Алютех» спирається на ринок збуту країн СНД і Балтії, але вона постійно розвивається і розширює можливості, і поставки продукції здійснюються також в Європу та Азію.
В асортимент продукції, яку пропонує компанія «Алютех», входять найрізноманітніші товари: це секційні промислові і гаражні ворота, алюмінієві профілі, в тому числі і пресовані, віконні відливи з алюмінію, накладки та опорні кронштейни, комплектуючі для ролетних систем, в’їзні ворота з алюмінію, а також системи автоматики та приводи.
Вся продукція, яка створюється на виробничих площах компанії «Алютех», відрізняється винятковою якістю і надійністю, що підтверджується міжнародними стандартами. При цьому ціни на продукцію залишаються конкурентоспроможними, щоб клієнти в усьому світі могли знайти товар по своєму смаку і за прийнятною ціною.
Історія компанії «Алютех» почалася більш ніж 15 років тому, і на сьогоднішній момент – це один з найбільших і найвідоміших фірм-виробників алюмінієвих профільних систем на території СНД.
«Алютех» у виробництві секційних воріт і збірці ролетних конструкцій використовує тільки найякісніші матеріали і новітні технології. Підприємство використовує сучасні склади, і території виробничих площ займають приблизно 8 000 квадратних метрів. У рік «Алютех» виготовляє близько 35 тисяч воріт і 10 тисяч ролетів. Кількість постійних клієнтів компанії перевалило за 2000. Продукція компанії «Алютех» доставляється в самі короткі терміни. Також по ворітній і ролетних автоматиці працює сервісний центр.