5 особливостей систем VEKA

Сьогодні наша розповідь про особливості вікон з профілю VEKA. Наша компанія пропонує різноманітню продукцію з профівлю саме цього бренда.

Які особливості відрізняють систему VEKA?

1.Оптика: рівна поверхня, в міру глянцева фактура поверхні, витриманий колір.

Коли Ви встановлюєте конструкції вдома або в офісі, Вам, звичайно ж, хочеться, щоб вони були красивими. І хоча на перший погляд усі пластикові вікна білі, білі вони усі по-різному. Деякі виробники роблять поверхню пластикового вікна навмисно глянцевою, яскравою. Красиво, але на такій поверхні механічні ушкодження, наскільки незначними б вони не були, дуже швидко стають помітними. З іншого боку, якщо поверхня рами і стулки матова, то вікно в цілому справляє блякле, “терте” враження. Технологам VEKA вдалося віднайти рецептуру, що дозволяє досягти компромісу між непримхливістю матової фактури і ефектним глянцем. Приємний блиск і одночасно низька чутливість до зовнішніх дій – перша, і найпомітніша особливість віконних систем VEKA.

2. Спеціально розроблений кут нахилу ущільнень.

Естетика вікна не вичерпується його формою і зовнішнім виглядом рами і створки. Деталі можуть грати тут дуже велику роль, багато в чому визначаючи те враження, яке складає вікно в цілому. Зверніть увагу на ущільнювачі – у вікнах системи VEKA вони практично непомітні. Секрет – їх особлива форма, точніше спеціальний кут їх нахилу. Якщо цим важливим параметром нехтувати, то ущільнювачі стають занадто помітними, навколо склопакета утворюється так звана “траурна рамка”. Замкнуті по контуру ущільнювачі встановлюються у вікна повністю, а не відрізками. Геометрія віконних систем VEKA дозволяє використати ущільнення цілком, а не частинами. Це істотно підвищує теплоізолюючі властивості готової конструкції.

3. Підсилювач в рамі замкнутого перерізу.

Естетика – це добре, але Вам хочеться, щоб Ваші вікна були не лише красивими, але надійними. Тому в рамній конструкції віконних систем VEKA ми використовуємо армуючий елемент замкнутого перерізу. Така геометрія у поєднанні із спеціальною сталлю дозволяє досягти чудових статичних показників і уникнути неприємних сюрпризів “провисання” стулки.

4. Виступаючий штапик.

Розробляючи наші системи, ми не забули і про таку важливу їх якість, як функціональність і легкість відходу. Зверніть увагу на штапик – він трохи виступає назовні по відношенню до площини стулки. Тим самим нам вдалося уникнути утворення вузької доріжки, де так любить збиратися пил, який в цьому місці ще і такий помітний.

5. Спеціальна перегородка в стулці “тримає” паз фурнітури і оберігає стулку від розгойдування.
Спеціальний скіс водовідвідного каналу в стулці має нахил, що дозволяє уникнути потрапляння вологи, що відводиться, на металеві частини фурнітури. Якими б герметичними не були віконні конструкції, всередину профілю неминуче потрапляють мікрочастки води. У цьому немає зовсім нічого страшного. Неприємності можуть початися, якщо волога, що відводиться, увійде до зіткнення з металевими частинами фурнітури. Інженери VEKA передбачили і це – форма водовідвідного каналу виключає зіткнення фурнітури з водою.