Підйомно-розсувні системи

Якщо ви шукаєте, де замовити підйомно-розсувні системи у Чернівцях, то наша компанія  надасть вам повний перелік послуг, наші менеджери проконсультують вас, в наданій пропозиції використовуючи весь багаторічний досвід наої компанії.

Ми працюємо не тільки у місті Чернівці, а й у інших містах України: Вінницька область Волинська область Закарпатська область Івано-Франківська область Львівська область Рівненська область Тернопільська область Хмельницька область Чернівецька область Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк Львів Рівне Тернопіль Ужгород Хмельницький, Чернівці.

Підйомно-розсувні системи  – дверні конструкції розсувного типу або типу «гармошка» з теплоізоляцією, необхідною для вхідних конструкцій. Ми виготовляємо розсувні системи з металопластикового профілю з впровадженням спеціальної фурнітури необхідного типу.

Все більше архітекторів дізнаються про підйомно-розсувні системи і застосовують їх для створення цікавих архітектурних проектів. Основна область застосування – зимові сади, балконні розсувні конструкції і дверні конструкції для виходу в заміський сад або на терасу. Відкрийте нові можливості планування Вашого будинку за допомогою сучасних розсувних світлопрозорих конструкцій!

Портали або підйомно-розсувні системи.

Переваги порталів:

якість, надійність і легкість в управлінні при великій вазі стулок;
економія місця в приміщенні;
всі системи можуть бути оснащені різним рівнем противовзломного захисту;
конструкції оснащено низьким порогом, що відповідає найсуворішим вимогам систем і матеріалів для обмежених в пересуваннях людей з обмеженними можливостями;
є різні варіанти провітрювання (можливо відкидання створок, в ряді випадках – установка щілинного провітрювання). висока теплоізоляція
звукоізоляція
Міцність і надійність
Економія місця в приміщенні
противовзломная захист
низький поріг

Головний фаворит продуктової лінійки – фурнітура для порталу паралельно-зсувного типу.

Крім неї існують складні розсувні конструкції типу «гармошка» і фурнітура для масивних підйомно-розсувних дверей.

Компанія Вікна ROYAL має великий досвід виготовлення та встановлення порталів різних типів і вигідні ціни завдяки власному виробництву. Телефонуйте  і ми підберемо Вам систему, що ідеально підходить Вашому приміщенню!